Πολιτική Επιστροφών

Εξασφάλιση των Αγορών σας

Προϊόντα σε Άριστη Κατάσταση για Επιστροφή

Εάν αλλάξετε γνώμη για μια αγορά, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα, αρκεί να μην έχουν ανοιχτεί, να είναι στην αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα και παραστατικά. Πάντα κατόπιν επικοινωνία μαζί μας.

Αντικατάσταση για Προϊόντα με Βλάβη

Αν λάβετε ένα προϊόν με βλάβη κατά την μεταφορά, ενημερώστε μας την ίδια ημέρα με την παραλαβή. Θα κάνουμε άμεση αντικατάσταση χωρίς επιπλέον χρέωση.

Προϋποθέσεις για Αλλαγή

Αγοράσατε ένα προϊόν από το https://beautygloss.gr/ αλλά θέλετε να το αλλάξετε; Μην ανησυχείτε, ακολουθήστε τα βήματα για μια ομαλή διαδικασία.

Πριν ξεκινήσουμε, επιβεβαιώστε ότι το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε:

  • Δεν έχει ανοιχτεί.
  • Δεν ανήκει στις κατηγορίες μολύβια ματιών, μάσκαρα, μολύβια χειλιών, κραγιόν, lip gloss, liquid lipstick, προϊόντα χωρίς συσκευασία/ταινία ασφαλείας.

Διαδικασία Αλλαγής

  1. Ενημερώστε μας: Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου, ή στα social media profiles μας για να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας για αλλαγή και το προϊόν που θέλετε.
  2. Επιστροφή του Πακέτου: Επιστρέψτε το προϊόν στην αρχική συσκευασία με όλα τα προστατευτικά μέσα, χρησιμοποιώντας τη συνεργαζόμενη εταιρία courier που σας παρέδωσε το δέμα.
  3. Κόστος Επιστροφής: Η χρέωση των μεταφορικών για την επιστροφή είναι 3,50€ και επιβαρύνει εσάς. Το συνολικό κόστος της επιστροφής είναι 6€ (2,50€ για την επιστροφή και 3,50€ για την αποστολή).
  4. Πληρωμή Διαφοράς (εάν χρειάζεται): Εάν το νέο προϊόν έχει διαφορετική τιμή, πληρώστε τη διαφορά μέσω των διαθέσιμων τρόπων πληρωμής στο site.
  5. Αποδοχή Πακέτου: Κατά την παραλαβή του νέου πακέτου, εξοφλήστε το συνολικό κόστος χρησιμοποιώντας αντικαταβολή ή τραπεζική μεταφορά.
  6. Δωρεάν Μεταφορικά (εάν χρειάζεται): Εάν η διαφορά των προϊόντων ξεπερνά τα 35€, τα μεταφορικά της αποστολής είναι δωρεάν.
Κατάστημα Επικοινωνία