Τρόποι Πληρωμής

Αναφορικά με τις επιλογές πληρωμής για τις παραγγελίες σας, υπάρχουν διάφορες επιλογές: με αντικαταβολή, με τραπεζική κατάθεση, με κάρτα και με Paypal.

Με Αντικαταβολή

Για τις παραγγελίες που επιλέγετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, η αποστολή γίνεται 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Εξαρτάται από την τοποθεσία παράδοσης, αλλά αναμένεται να φθάσει σε 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Τα έξοδα αποστολής είναι 5 ευρώ, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι επίσης 2 ευρώ. Μετά την αποστολή, θα λάβετε ενημερωτικό email.

Σε περίπτωση που δεν λάβετε την παραγγελία σας εντός του αναμενόμενου χρονικού διαστήματος, επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2610334841.

Συμπληρώστε προσεκτικά την ακριβή διεύθυνσή σας και προσθέστε επιπλέον πληροφορίες, αν είναι απαραίτητο, όπως π.χ. διαφορετικό όνομα στο κουδούνι.

Με Τραπεζική Κατάθεση

Για την επιλογή της τραπεζικής κατάθεσης, μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN GR49 0110 7850 0000 7850 1619 007

Μετά την κατάθεση, ενημερώστε μας τηλεφωνικώς ή μέσω email και φυλάξτε το καταθετήριο για πιθανή αποστολή μέσω email.

Ηλεκτρονική Πληρωμή μέσω Εθνικής

Για την ηλεκτρονική πληρωμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Εθνικής.

Μετά την επιλογή των ειδών, επιλέξτε την πληρωμή με κάρτα και θα κατευθυνθείτε στο σύστημα πληρωμών της Εθνικής.

Ολοκληρώστε την πληρωμή και επιστρέψτε στην ιστοσελίδα μας για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Το τελικό ποσό πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των εξόδων αποστολής, θα εμφανίζεται πάντα στην παραγγελία σας.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η ασφάλεια των συναλλαγών είναι προτεραιότητα για εμάς. Οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “NBG” της Εθνικής.

Για να εξασφαλίσουμε την προστασία των δεδομένων σας, χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Η κρυπτογράφηση λειτουργεί ως ασπίδα, κωδικοποιώντας τις πληροφορίες σας κατά τη μετάδοση, ώστε να παραμένουν ασφαλείς από ανεπιθύμητες παρεμβάσεις.

Αυτό εξασφαλίζει ότι μόνο ο αναμενόμενος αποδέκτης θα έχει τη δυνατότητα να αποκωδικοποιήσει τις πληροφορίες, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ηλεκτρονική πληρωμή μέσω Paypal

Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της πλατφόρμας Paypal. Απλά επιλέξτε αυτήν τη μέθοδο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Θα μεταφερθείτε στην ασφαλή πλατφόρμα της Paypal για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, εισάγοντας τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας σας.

Κατάστημα Επικοινωνία